Onze businessclub


Onder het motto “where business meets pleasure” kent de Kempense Golf Club sinds een aantal jaren een actieve businessclub. De businessclub is sinds de start in 2013 sterk gegroeid en combineert de golfsport met de uitdagingen van het bedrijfsleven. Bedrijfsleden hebben de keuze tussen een jaarlijkse bijdrage of voor een lidmaatschap voor een langere periode. De factuur wordt fiscaal geoptimaliseerd op de bedrijfsnaam.

De belangrijkste activiteit is de maandelijkse businessdag op de laatste vrijdag van de maand. Van januari tot en met december wordt op die goed georganiseerde dag gestreden om de Order of Merit van de businessclub. De dag biedt volop gelegenheid om uitgebreid te netwerken. Omdat de leden op die dag 2 gratis gasten mogen uitnodigen, betekent dat een steeds wisselend en verder uitbreidend zakelijk netwerk. De wedstrijden worden doorgaans met mooie prijzen gesponsord door de deelnemende bedrijven en worden afgesloten met een gezellig en uitstekend verzorgd diner. In het lidmaatschap van de club zitten verder per bedrijf onder meer 5 gratis greenfees, een website link en een reclamebord op de parking. Daarnaast is het gebruik van de professioneel uitgeruste vergaderfaciliteiten en feestzaal gratis voor bedrijfsleden.

Inmiddels hebben meer dan 50 gerenommeerde bedrijven uit de regio de weg naar de Kempense Golf Club gevonden. Van KMO’s tot grote bedrijven met meer dan 1.000 werknemers. Van architecten, bouwfirma’s en beleggingsadviseurs tot boekhoudkantoren, communicatiebureaus en computerspecialisten. Van producenten van ijsroom tot elektriciteitsbedrijven, tuinaannemers en internationale trendsetters in film en geluid. Gebleken is dat de formele en informele contacten in de golfsport vaak aan de basis liggen van concrete contracten.

Events op maat


De professionele horeca, de moderne vergader- en ontmoetingsruimtes, de prachtige ligging en de nagenoeg onbeperkte parkeerruimte vormen het ideale decor voor uw vergaderingen, recepties, product introducties of trainings- en teambuildingsbijeenkomsten. Desgewenst kunt u uw zakelijke activiteiten ook combineren met ontspannen golfactiviteiten, die we zowel voor de ervaren golfer als voor de niet-golfer kunnen organiseren. Tijdens een golfinitiatie kunnen niet-golfers bijvoorbeeld kennismaken met de basistechnieken van de golfsport: lange slagen, chippen en putten. Afhankelijk van het programma kunt u ook een leuke putting wedstrijd en een begeleide rondrit over de golfbaan met golfcars aanbieden aan uw genodigden.

Business faciliteiten


Het clubhuis van de Kempense Golf Club is voorzien van uitstekend geoutilleerde ruimtes voor zakelijke activiteiten. Een ideale locatie, middenin een groene oase van rust, om uw zaken- of privé relaties formeel of informeel te ontmoeten.

U hebt de beschikking over drie zalen, waar respectievelijk 10, 15 en 60 personen in alle comfort kunnen vergaderen. Alle zalen zijn uitgerust met hedendaagse communicatieapparatuur, airconditioning en de nodige faciliteiten waaronder draadloos internet. De volledige bovenverdieping van het clubhuis, met twee vergaderzalen, een eigen bar, een zeer ruim terras en een prachtig uitzicht op de golfbaan, vormt een uniek kader voor events tot 175 personen. Er is nagenoeg ook onbeperkte parkeergelegenheid op eigen terrein.

Vragen of interesse?

Wij informeren u graag nader. Bel ons even op +32 14 70 21 83 of mail naar info@kempensegolf.be.

Ontdek onze bedrijfsleden


Klik op de logo's voor een nadere kennismaking met hun bedrijf.

Moderna
Rondplein 12
Galaxy Studios Group - Mollywood
Elgro BVBA
L'exsellent
Van Gils Distributie NV
Vinci Energies
M WALL
MHB nv
Odrada Interieur NV
BMW Beliën
Kempen Advies Verzekeringsmakelaars
FJA - OEYEN Mol - Donsspeciaalzaak
Acol smeermiddelen center BVBA
Noust
VD&K Dakwerken
Ijzerwaren Ooms
nEYES bvba
Luc-Pauwels
APK Infra NV
Immo Verbeeck
Cibor
TFE
ING
The Coaching Associates
Vandoninck Machines
Archiles Architecten
Respo Group
FACE
Van Hees Metalen
Dovre Fire
Woningenbouw Dockx BVBA
FCA Villagronden
JRM Consultancy BVBA
ACB Architecten
Willems-Diels NV
Livingwood NV
Rauwers
Feax BVBA
J&S Innovations
Ryco Wijnen
Jacques ijs NV
MDP