gastvrije golfclub
Waar gastvrijheid op z’n best is

Het clubhuis is het bruisende hart van de Kempense Golf Club. Natuurlijk is het de plaats waar de spelers, met een drankje en een hapje, de ronde nog eens overspelen. Maar het clubhuis is veel meer dan dat. Het is een op een unieke locatie gelegen ontmoetingsplaats die zeven dagen in de week zijn gasten in een professionele maar tegelijkertijd relaxte sfeer ontvangt. En die gasten zijn niet alleen de golfers. Bij ons is iedereen, dus ook niet-golfers en niet-leden, van harte welkom! Deze locatie is bovendien te bijzonder om alleen door de pure golfliefhebber bewonderd te worden. Intussen zijn er zo al heel wat fietsgroepen die hier een vaste tussenstop maken om iets te drinken, met prachtig zicht op de golfbaan en de natuur, en houden wandelaars of toevallige passanten hier halt om lekker te komen eten.

Voor iedere gast de beste keuken

Onze brasserie heeft een grote moderne keuken die van de vroege ochtend tot de late avond alle wensen van haar gasten kan vervullen. Op de kaart: snacks, pasta’s, salades, vlees- en visgerechten en borrelhapjes. Maandelijks verschijnen er ook nieuwe en verrassende suggesties van de chef op het menu. Voor golfers zijn er een aantal arrangementen beschikbaar (klik hier), maar wij verzorgen desgewenst ook de catering tijdens uw ronde. Zowel in de baan als middels mooie lunchpakketten. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor ontbijtsessies, een snelle lichte lunch of zakenlunches, warme en koude buffetten, zomerse barbecues, diners van twee tot vijf gangen of zelfs een heus feest voor elke gelegenheid… Geen wens gaat ons te ver!

brasserie golf

Ontdek onze verschillende ruimtes


Het complex bevat verschillende ruimtes die voor allerlei doelen te gebruiken zijn. Zowel zakelijk als privé. Op de begane grond liggen de grote brasserie en twee kleinere zaaltjes die zowel afzonderlijk als in zijn totaliteit gebruikt kunnen worden.

Op de eerste verdieping liggen twee zalen. Beide zalen zijn voorzien van alle noodzakelijke communicatie middelen zoals computeraansluitingen, draadloos internet en beamer met projectiescherm. De kleine zaal is uitermate geschikt voor vergaderingen tot ca. 10 personen. De grote zaal heeft een capaciteit van ca. 60 personen en leent zich bijzonder goed voor bedrijfspresentaties en recepties, maar was eerder ook al de locatie voor een bruiloftsfeest.

Daarnaast zijn er een drietal grote terrassen. Het grote terras op de begane grond kan indien nodig volledig overdekt en verwarmd worden. Tevens op de begane grond ligt het luxe lounge terras. Op de eerste verdieping ligt tenslotte een prachtig terras dat zich bijzonder leent voor privé bijeenkomsten. Vanaf dit terras is er een uniek uitzicht over een viertal holes van de golfbaan.

Reserveer uw tafel