Bospaddenstoelensoep met pulled fazant
Duo van wilde zeebaarsfilet en scampi met gesauteerde oesterzwammen, jus van kreeft en aardappelen in schil
Fazant Brabançonne met knolselderpuree
Gemarineerde varkenssouvlaki met knolselderpuree, medaillon van courgette
Gepocheerde peer met saffraan, vanillecrème en cuberdon merengue
Hertenkalffilet met butternutpuree, gebraiseerde groenten en wildjus
Juicy Greek chicken burger, tzatziki, rucola en aardappelwedges
Pappardelle pasta met bospaddenstoelen en Breydelspek
Paté en croûte Richelieu met vijgenchutney
Tomahawk van hert met gekonfijte knolselder, rode pepersaus en amandelkroketten
Wildkroket met veenbessen en witloofsalade
Wildragout met amandelkroketten en witloofsalade
Witloof ham en kaas met aardappelpuree
Zalmfilet met groene kruidenkorst op een bedje van pappardelle pasta met julienne groenten




