Kempense golfbaan


De baan laat zich het best typeren als een parkbaan. De 18 holes strekken zich uit over ruim 47 hectares, met een gevarieerde beplanting van meer dan 24.000 bomen en struiken en mooi ingepaste waterpartijen. Het resultaat is een technische en uitdagende, maar zeker geen vermoeiende baan. Zowel de ervaren speler als de beginnende golfer zullen zich hier onmiddellijk thuis voelen. Dankzij de Kempische zandgronden is de baan het hele jaar door bespeelbaar. Ook in de winter speelt u hier op zomergreens. Uw ronde op de Kempense Golf Club begint op een prachtige par 5 met een afslag over het water, die zelfs geoefende golfers ontzag inboezemt. Terwijl de werkelijke afstand over het water best meevalt. Echt indrukwekkend is hier de back tee voor de heren, die op het dak van de kantoren ligt. Laat uw handicap het (nog) niet toe om van het dak af te slaan, wandel er dan gerust een keer op om van het unieke uitzicht te genieten.

De baan is permanent in ontwikkeling. Er wordt voortdurend geïnvesteerd in nieuwe technieken om de baan het hele jaar door optimaal bespeelbaar te houden en de greenkeepers zetten zich dagelijks in om u en uw gezelschap een fantastische golfbeleving te bieden.

Meer weten over onze golfbaan? Bekijk hieronder de lay-out van de baan. Klik op de holes om ze in detail te bekijken.

golfbaan 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

Download hier uw scorekaart en alle handicap lijsten.

Faciliteiten


Naast een fantastische golfbaan beschikt de Kempense Golf Club over alle faciliteiten die u een optimale golfdag garanderen. In het clubhuis vindt u comfortabele douches, kleedruimtes en lockers.

Wat de oefenfaciliteiten betreft, heeft de driving range van de Kempense Golf Club zowel overdekte kunststof afslagplaatsen als open gras afslagen. Er liggen oefenbunkers en er zijn twee oefengreens waar u kunt putten en chippen.

Op de bovenverdieping van onze driving range beschikken we over een indoor golfsimulator, 16 standaard Toptracer bays en 2 verwarmde Toptracer bays. Bij elke afslagmat op de bovenverdieping hangt een interactief scherm dat alles meet wanneer je een bal slaat. Het biedt waardevolle gegevens zoals balsnelheid, carry of hoogte waarmee je uw swing kunt verfijnen. Met Toptracer wordt uw doordeweekse training een spannende en leerrijke ervaring.

De driving range is permanent toegankelijk en is 6/7 avonden verlicht tot 21:00 uur (exclusief zondagen). Voor de leden is een oplaadbare ballenkaart beschikbaar (aanschaf € 5 + gewenste tiks). Greenfee spelers kunnen aan de receptie “wegwerp” kaarten kopen voor het gewenste aantal ballen. Zonder greenfee is er door bezoekers bijkomend een dagfee per keer te betalen voor het gebruik van de oefenfaciliteiten.

Golfshop, uw bezoekje meer dan waard

Golfshop
Golfwinkel

In onze moderne golfshop kunnen golfliefhebbers terecht voor modieuze en technische golfkleding, schoenen, clubs, trolleys, golfzakken, reistassen en alle bijkomende accessoires. Wij breiden onze kwalitatieve golfmerken voortdurend uit en bieden het beste wat er op de markt is: Big Max, Callaway, Chiberta, Cross, Fast Fold, Footjoy, Daily Sports, Duca Del Cosma, Ecco, Titleist en zoveel meer. Met dit ruime gamma kunnen wij alle klanten iets passends aanbieden volgens eigen wensen en budget.

Op zoek naar gepersonaliseerde golfballen of golfgadgets met uw logo? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Onze mutsen en petten, riemen en vrijetijdskleding zijn trouwens ook leuke cadeautips voor niet-golfers.

Wilt u iemand verrassen, dan heeft de shop een passende cadeaubon beschikbaar. Met deze cadeaubon kan de ontvanger golfspullen kopen in onze shop of lekker tafelen in onze brasserie/restaurant. De bon is ook te gebruiken voor Start to Golf groepslessen of in te ruilen voor een greenfee.

Behalve bij uw kleding en accessoires kunnen wij u ook bij uw clubkeuze uitstekend adviseren. Wij voeren een aantal topmerken als Callaway en Titleist. Bij aankoop daarvan kunnen onze Professionals die gratis persoonlijk voor u op maat fitten. Onze medewerkers helpen u graag verder en staan 7/7 dagen tot uwer beschikking tussen 8:30 tot 16:30 (herfst en winter) en tussen 8:30 tot 18:00 (lente en zomer). Komt u liever na de openingsuren shoppen en genieten van persoonlijk stijladvies met een hoog feel good gehalte, dan kan dat ook op afspraak.

Virtuele Tour

Greenfee tarieven


Zin in een ontspannend rondje golf? Wij verwelkomen u graag met uw partner, met enkele vrienden of in grotere gezelschappen.

De golfbaan van de Kempense Golf Club is dankzij haar zandgronden haast altijd bespeelbaar. Ook in de winter speelt u hier op zomergreens. U kan bij ons trolleys, buggy’s en golfclubs huren.

De minimum handicap vereiste is 36. Spelers met alléén GVB zijn welkom, mits vergezeld van een speler met de vereiste handicap.

Greenfee18 Holes9 Holes
Weekdagen€ 70,-€ 45,-
Weekend en feestdagen€ 80,-€ 50,-
Groepen vanaf 11 pers. (pp) weekdagen€ 65,-€ 45,-
Groepen vanaf 11 pers. (pp) weekend en feestdagen€ 75,-€ 50,-
Groepen vanaf 21 pers. (pp) weekdagen€ 60,-€ 45,-
Groepen vanaf 21 pers. (pp) weekend en feestdagen€ 70,-€ 50,-
Junior weekdagen€ 35,-€ 25,-
Junior weekend en feestdagen€ 45,-€ 40,-
Flight voor € 145 (week)(Enkel geldig voor Golf.be leden. Max. 24h vooraf te reserveren en alleen geldig op resterende beschikbare uren)€ 145,-€ 145,-
Flight voor € 170 (weekend)(Enkel geldig voor Golf.be leden. Max. 24h vooraf te reserveren en alleen geldig op resterende beschikbare uren)€ 170,-€ 170,-
Catering arrangementen
Zoete ontvangst (koffie met gebak bij aankomst)€ 7,-€ 7,-
Lunchpakket golfbaan (take away)€ 12,-€ 12,-
Menu 2 gangen (soep en hoofdgerecht met keuze tussen vlees of vis)€ 30,-€ 30,-
Menu 3 gangen (soep, hoofdgerecht en dessert)€ 35,-€ 35,-
Verwen menu 3 gangen (culinair menu volgens seizoen)€ 49,50€ 49,50
Huur uitrusting
Buggy€ 40,-€ 20,-
Elektrische trolley€ 15,-€ 10,-
Handmatige trolley€ 4,-€ 4,-
Clubhuur*€ 25,-€ 15,-
*Bij huur uitrusting waarborg € 50 en indentiteitsbewijs verplicht Reserveer uw T-time

Open wedstrijden


De Kempense Golf Club biedt haar gasten de gelegenheid om deel te nemen aan een aantal clubactiviteiten. Sommige van onze wedstrijden zijn bekend tot ver buiten onze club, zoals ons zomers Hapje Tapje, de Kerstgolf en onze wekelijkse 9 Holes 4 Fun wedstrijden. Zodra de kalender voor het nieuwe seizoen online staat, kunt u hier een overzicht van de open wedstrijden downloaden. Als u een Belgisch federatienummer heeft, kunt u voor de wedstrijden rechtstreeks via i-Golf inschrijven. In andere gevallen kunt u een mailtje sturen naar ons secretariaat.