Maak kennis met Toptracer


Toptracer is de nieuwste technologie die golfen toegankelijk en nóg leuker maakt. Op de bovenverdieping van onze driving range beschikken we over 16 standaard Toptracer bays en 2 verwarmde Toptracer bays. Bij elke afslagmat hangt een interactief scherm dat alles meet wanneer je een bal slaat: balsnelheid, carry of hoogte. Voor zowel de fanatieke golfer als voor beginners het ideale trainingsmiddel om uw techniek te verbeteren.

Wilt u zelf een keertje de voordelen van Toptracer ervaren? Dan vindt u hier de tarieven voor eenmalig gebruik zonder ballen voor eigen leden van de Kempense Golf Club of Kempense Golf School. Of bent u lid op een andere club, maar wilt u toch graag gebruik maken van onze state-of-the-art Toptracer technologie? Dan vindt u hier de tarieven voor eenmalig gebruik zonder ballen voor niet-leden met een dagpas.

Boek een Toptracer Bay

Ideaal als sportief uitje met vrienden of familie


Durft u vrienden of collega’s uit te dagen om te kijken wie er het verst slaat? Of denkt u dat u de meeste punten kan verzamelen door zo dicht mogelijk bij de targets te slaan? Daag dan vrienden, familie of collega’s uit met Toptracer! Of neem het op tegen uw rivalen in een competitie over lange afstanden, speel ‘Closest to the Pin’ of speel virtueel golf op enkele van ’s werelds beste banen. Toptracer biedt allerlei games die geschikt zijn voor alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. Ook de Kempense Golf Club zal een aantal leuke wedstrijden organiseren op Toptracer, zowel in clubverband als nationale en internationale wedstrijden. Bent u benieuwd naar de live leaderbords? Klik dan hier.

Desgewenst kunt u uw collega’s of zakelijke contacten ook uitnodigen voor een golfinitiatie op Toptracer. Deze initiaties kunnen we voor zowel de ervaren speler als voor de niet-golfer organiseren. Aan bod komen de basistechnieken van de golfsport: lange slagen, chippen en putten. Afhankelijk van het programma kunt u ook een leuke wedstrijd op Toptracer aanbieden aan uw genodigden.

Toptracer games mogelijkheden

Toptracer lidmaatschappen


Wilt u Toptracer lid worden of heeft u vrienden of relaties die een Toptracer lidmaatschap overwegen? Informeer dan snel via mail aan info@kempensegolf.be naar onze verschillende formules. U bent van harte welkom om een keer ter plaatse te komen kijken. Mits u ons vooraf tijdig verwittigd kunnen wij een vrijblijvende afspraak inplannen, waarbij u onder professionele begeleiding van onze ervaren Toptracer coach alle informatie persoonlijk krijgt toegelicht en de technologie zelf kunt testen ter evaluatie.