Zeven dagen per week gulle gastvrijheid in een prachtig decor!
Verwen menu (vis)
Verwen menu (vlees)
2 gangen menu (vis)
2 gangen menu (vlees)
3 gangen menu (vis)
3 gangen menu (vlees)
Verwen menu (vis)
Trio van amuses / Ravioli met kreeft met een romig sausje van bisque / Gelakte wilde zeebaarsfilet met garnaalspiesje, oesterzwammen, créme van aardappel en truffel / Panna Cotta met witte en bruine chocolade € 49,50
Verwen menu (vlees)
Trio van amuses / Ravioli met kreeft met een romig sausje van bisque / Hertenkalffilet in rode wijn gesmoorde sjalotsaus met winterwortel en butternut puree / Panna Cotta met witte en bruine chocolade € 49,50
2 gangen menu (vis)
Dagsoep / Tong rolletjes met zalmvulling, mousseline van aardappel, gestoofde winter prei en Hollandaise saus € 30,00
2 gangen menu (vlees)
Dagsoep / Rundsbrochette op een bedje van seizoen groenten, paprika saus en pommes duchesse € 30,00
3 gangen menu (vis)
Dagsoep / Tong rolletjes met zalmvulling, mousseline van aardappel, gestoofde winter prei en Hollandaise saus / Panna Cotta met witte en bruine chocolade € 35,00
3 gangen menu (vlees)
Dagsoep / Rundsbrochette op een bedje van seizoen groenten, paprika saus en pommes duchesse / Panna Cotta met witte en bruine chocolade € 35,00