Iedereen welkom op onze jaarlijkse leden dag!


  • Kempense Golf Club
  • 08/Apr/2021

Naar goede gewoonte zal ook dit jaar ons clubkampioenschap weer doorgaan op Hemelvaartsdag. Zo blokkeren we op donderdag 13 mei 2021 onze agenda exclusief voor onze eigen leden, waarbij er maar liefst 4 leuke en verschillende wedstrijden op het programma staan.

We starten in de ochtend met ons clubkampioenschap in strokeplay formule om 7:30 en spelen 2 x 18 holes. Maximum HCP 26,4 is vereist om te kunnen deelnemen.
In de namiddag plannen we alvast een tweede starttijd vanaf 12:50 met dezelfde voorwaarden.


Vervolgens start de Beker van de Kempense omstreeks 9:30, die wordt betwist over 18 holes. Ditmaal in een stableford systeem met een maximum HCP van 36.

In de namiddag zullen we de dag enthousiast voortzetten met onze allereerste 9 holes Route 36 wedstrijd voor onze startende golfers. Deze primeur wedstrijd zal van start gaan om 14:00 in een stableford formule.

Ook voor onze niet-golfers is er een leuke mogelijkheid. Je kan jou niet golfende vrienden of familie eens uit te nodigen om samen 9 holes te lopen waarbij jij alle slagen zal doen vanaf T-box tot op de green. Vervolgens dient jou partner uit te putten. De ideale mogelijkheid om hen ook eens kennis te laten maken met onze boeiende sport en golfbaan

Bent u klaar om u te meten met geduchte tegenstanders? Schrijf u dan snel in via i-Golf of via mail aan reservatie@kempensegolf.be.

Let op: Het clubkampioenschap wordt georganiseerd over gans Vlaanderen, een dag waarop heel wat golfclubs en uiteraard spelers onder sportieve hoogspanning leven. Bijgevolg het vriendelijke verzoek aan alle wedstrijddeelnemers om op 13 mei te spelen in clubkleding en onze clubkleuren van de Kempense samen extra in de kijker te zetten.

Hopelijk kan daartegen ons horeca team jullie met open armen ontvangen na jullie golfdag voor een lekker hapje en/of drankje aan hole 19! 

Share Tweet Share Mail