Kom proeven van de golfsport


  • Kempense Golf Club
  • 06/Aug/2021

Dankzij de democratisering van de golfsport wint deze alsmaar aan populariteit. Golf is een zachte sport, met een laag risico op blessures, maar tegelijkertijd toch heel intens. Het houdt u fit en scherpt uw concentratie, coördinatie en geheugen aan. U speelt golf lekker buiten in de natuur en ontmoet altijd wel nieuwe mensen. Bovendien geeft de golfsport u een perfect excuus om erop uit te trekken.

Zelf eens proeven van het golfspel zonder u meteen te verbinden door een lidmaatschap? Kom dan zeker informeren naar het Golf Stappenplan, een speciaal lespakket voor beginners waarmee snel en tegen een zeer aantrekkelijke prijs kennis gemaakt kan worden met de golfsport en waarin onder deskundige begeleiding het basis diploma voor golfers behaald kan worden.

Het Golf Stappenplan is een all-in programma met groepslessen (maximaal 8 personen) onder leiding van een erkende PGA Professional. Het programma bevat ruim tien uur les: 3 lessen van 1,5 uur op de driving range en putting green en daarnaast gaat u drie maal gedurende twee uur de golfbaan op om baanervaring op te doen.

Aan het eind van de lessen kunt u op de club onder individuele begeleiding van een examinator een theoretisch en praktisch golfexamen afleggen. Mits het behalen van positieve resultaten geeft dit zogenaamde golfvaardigheidsbewijs u toegang tot de meeste golfbanen in Europa.

Al het noodzakelijke materiaal krijgt u gedurende het Golf Stappenplan gratis ter beschikking. Bovendien mag u gedurende de lesperiode onbeperkt en gratis gebruik maken van alle oefenfaciliteiten, zodat u het geleerde op uw eigen tempo verder kunt perfectioneren. Het Golf Stappenplan wordt op verschillende momenten doorheen het jaar georganiseerd. U kan dus altijd instappen.

Heeft u na afloop van het Golf Stappenplan de golfmicrobe te pakken? Dan kunt u een lidmaatschap uitkiezen dat het beste aansluit bij uw beschikbaarheid en budget. Alle mogelijkheden van de verschillende lidmaatschappen worden persoonlijk toegelicht aan het einde van de lessenreeks. We bieden niet alleen een Basic lidmaatschap, maar ook mogelijkheden voor een Twilight membership, een full membership en zelfs een fiscaal geoptimaliseerd bedrijfslidmaatschap.

Voor meer info mailt u naar info@kempensegolf.be en wij helpen u graag verder!

Share Tweet Share Mail