Birdie Circle Cup


  • Kempense Golf Club
  • 26/Jul/2023

Sinds 2021 wordt de Birdie Circle Cup georganiseerd. Iedereen die lid is van de Birdie Circle kan zich inschrijven voor compleet verzorgde dagen met een 18 holes wedstrijd. Het winnende team wint de Bidie Circle Cup wisseltrofee voor hun golfclub!

 

Deelname per persoon € 89,00.   Dit is inclusief *:

* greenfee (50% Birdie Circle tarief)
* Ontvangst met koffie/thee en wat lekkers
* Baancatering (geen lunch)
* borrelgarnituur bij binnenkomst
* diner (bbq of buffet of voor/hoofgerecht + coffee&sweets)
*De exacte invulling wordt bepaald door de organiserende club en wisselt per wedstrijd. Bovenstaand tarief is van toepassing voor alle wedstrijden in 2023.  Leden van de thuisspelende club betalen een aangepast tarief (exclusief greenfee).  Consumpties zijn voor eigen rekening.
 
Wedstrijd informatie

De ontvangst is rond 10.30 uur, waarna rond 11.30 uur / 12.00 uur de wedstrijd begint. Na afloop is er een borrel met prijsuitreiking en diner. Voor elke wedstrijd geldt een maximaal aantal deelnemers, dat mede wordt bepaalt door het aantal holes (18 of 27) van de organiserende golfclub. Er is een maximaal aantal golfers per "Division" (= thuisclub)  dat zich kan inschrijven, zodat er voor  elke vereniging een eerlijke verdeling van plaatsen is. Inschrijven kan als team van twee spelers. Met een partner van je eigen club, speel je de wedstrijd met een koppel van een andere golfclub.  Naast de spelvorm Team tegen alle Teams, is er ook een (automatische) telling van de individuele stableford score.

Er zullen meerdere prijzen te winnen zijn, zowel individueel als in teams. Uiteindelijk wint één van de clubs de Birdie Circle (wissel) Cup!
 
 
Wedstrijdkalender Birdie Circle Cup 


2023

14 oktober 2023 - Amelisweerd
28 augustus 2023 - De Gulbergen

 

 

Share Tweet Share Mail