Blue cheese burger (Gorgonzola, gekarameliseerde ui, rucola) geserveerd met twister aardappelen
Bospaddenstoelensoep met pulled fazant
Chocolademousse met Amarenakers en crumble van speculoos
Fazant Brabançonne met knolselderpuree
Geroosterde bavette met kruidenkorst, gesauteerde bospaddenstoelen en aardappelgratin
Hertenkalffilet met butternutpuree, gebraiseerde groenten en wildjus
Huisbereid kaastaartje met rode ui
Ravioli van kreeft met bisque en rivierkreeftjes
Risotto met bospaddenstoelen, fazantfilet en truffeltapenade
Rollade van kippendij met vulling van truffel en champignon, zalf van wortel en gesauteerd witloof
Roodbaarsfilet met safraanrisotto en kerstomaatjes
Skreihaasje met girolles, little gem, mouseline van spinazi en champagne botersaus
Wildkroket met veenbessen en witloofsalade
Wildragout met amandelkroketten en witloofsalade
Wintersalade met peer, Gorgonzola en walnoten





