Verslag Balletjeswedstrijd


  • Kempense Golf Club
  • 21/Jan/2022

Tijdens de Balletjeswedstrijd van 20 januari 2022 heeft organisator Wim Janssen 63 deelnemers mogen verwelkomen, desondanks de voorspellingen niet zo goed waren. Ook een groot plezier om te zien dat er dit winterseizoen opvallend veel dames mee spelen.

Voor de volgende Balletjeswedstrijd wilt Wim oproepen dat iedereen een beetje vroeger komt, zodat ook de eerste flights gemakkelijker kunnen opgevuld worden om vlot te kunnen starten.

Verder was er goed gespeeld met een gemiddelde van 28,9 punten. Naar goede gewoonte sommen we de winnaars graag voor jullie op: Josee Sterckx met 41 punten voor 6 ballen, gevolgd door Fonny Mathijs met 39 punten voor 5 ballen, 38 punten voor 4 ballen voor Ludo Ooms en 37 punten voor 3 ballen voor Jos Drooghmans. Zij werden geknipt en geschoren. Maar… Verder waren er ook 5 deelnemers met 36 punten voor 2 ballen en 4 spelers met 35 punten voor één bal. Mooie scores!

Dan de neary op hole 2 was voor Jos Drooghmans, hole 6 voor Inge Geubbelmans, hole 8 voor Cock van Veen, hole 14 voor Michel De Vel en hole 17 voor Josee Sterckx. Goed gedaan mensen.

Vervolgens gaan we verder met de tombolaaa…. Wat moesten we raden? Met 63 deelnemers hadden we 1821 slagen gedaan en de mega doos Pinnacle Soft golfballen ging uit naar Kees J.C. Luijbregts. Terwijl de heerlijke flessen wijn in ontvangst genomen werden door Aloys Looyens en Josée Stymans.

Wim Janssen en zijn hulpteam vonden het weer een fijne dag en hopen jullie allen weer terug te zien op donderdag 27 januari om 9:30 voor veel ambiance en veel golfballen.

 

Meer afbeeldingen
Verslag Balletjeswedstrijd: afbeelding 1
Verslag Balletjeswedstrijd: afbeelding 2
Verslag Balletjeswedstrijd: afbeelding 3
Verslag Balletjeswedstrijd: afbeelding 4
Verslag Balletjeswedstrijd: afbeelding 5
Verslag Balletjeswedstrijd: afbeelding 6
Verslag Balletjeswedstrijd: afbeelding 7
Verslag Balletjeswedstrijd: afbeelding 8
Verslag Balletjeswedstrijd: afbeelding 9
Verslag Balletjeswedstrijd: afbeelding 10
Verslag Balletjeswedstrijd: afbeelding 11
Verslag Balletjeswedstrijd: afbeelding 12
Verslag Balletjeswedstrijd: afbeelding 13
Verslag Balletjeswedstrijd: afbeelding 14
Share Tweet Share Mail