Uitnodiging clubfitting Titleist 01/05/2023


  • Kempense Golf Club
  • 27/Feb/2023

Een heleboel mensen denken dat golfclubs op maat alleen zinvol zijn voor lage handicappers en professionals.

Maar dit is fout. Iedereen die gek is op het spelletje, of u nu HCP 36 heeft of een single HCP-er bent, zou een clubfitting moeten overwegen.

Want een niet-passende golfclub kan de swing zo beïnvloeden waardoor u een slechte bal slaat zonder dat u er iets aan kan doen. Een club moet bij uw swing passen en niet andersom.

 

Heel veel golfclubs uit het rek zijn namelijk gemaakt voor de gemiddelde golfer, maar een gemiddelde golfer bestaat niet. Swingsnelheden, de juiste lengte van golfclubs, de gripdikte en/of de flexibiliteit van de shaft kunnen per golfer enorm variëren.

Daarom nodigen wij onze leden van harte uit voor een gratis clubfitting op maandag 1 mei tussen 10:00 tot 17:00, waarbij gecertificeerde clubfitters van Titleist samen met u de mogelijkheden zullen bekijken om een (gedeeltelijk) nieuwe set op maat aan te meten.

Na deze clubfitting krijgt u via onze golfshop dan een vrijblijvende offerte toegestuurd van de aangemeten clubs, zodat u thuis in alle rust kunt beslissen of u de investering in nieuw materiaal geheel of gedeeltelijk wilt maken.

Gelukkig hebben wij al meerdere malen mogen ervaren dat deze mensen met een aangemeten set de lol van het golfen nog meer hebben gevonden en het maximale uit hun spel kunnen halen.

Dus heeft u zelf ook interesse in deze gratis clubfitting? Maak dan als de bliksem uw afspraak via e-mail aan info@kempensegolf.be.

 

Let op: plaatsen zijn beperkt, dus eerst = eerst!


Maak nader kennis met Titleist

Het merk Titleist staat in de golfwereld bekend voor de premium golfsets die ze produceren. Ze produceren verschillende soorten clubs zoals drivers, fairway woods, hybrids en irons. De clubs zijn van hoge kwaliteit en regelmatig te zien bij bekende professionele golfers.

Alle Titleist golfsets worden op maat gemaakt door het merk. Je kunt bijgevolg kiezen uit een eindeloze lijst aan verschillende shafts, maar ook hebben ze een grote hoeveelheid grips en je kunt de lengte laten aanpassen. Titleist is een merk dat voornamelijk door gevorderde golfers wordt gebruikt. Maar vergis je niet, toch hebben ze ook een aantal sets die perfect zijn voor beginnende of gematigde spelers, zoals de Titleist T300II. Deze Titleist golfset staat bekend om de mate van vergevingsgezindheid: de clubfaces hebben variabele diktes waardoor ze mishits goed bijsturen.

Wij helpen jou graag om een duidelijk beeld te krijgen van welke Titleist golfset het beste bij jouw kwaliteiten, lengte en niveau past. Op die manier kun je een weloverwogen besluit maken.

 

Share Tweet Share Mail