Uitbreiding in team van Professionals


  • Kempense Golf Club
  • 02/Nov/2023

De nieuwe plannen voor de Kempense Golf School vinden ook hun weerslag in de samenstelling van het team van onze Golfpro’s. Met veel plezier kondigen wij daarom hier de komst van twee nieuw Professionals aan. Mike Ross en Max(imiliaan) Verspagen. Bij beide Pro's kunt u op de gebruikelijke manier reserveren via reservatie@kempensegolf.be. Maximiliaan start per direct, Mike start vanaf 1 december.

Mike Ross: € 70 per lesuur

Mike is 51 jaar en geboren in Torquay (GB). Mike is getrouwd met Liesbeth. Hij startte de 4-jarige Britse PGA opleiding op zijn 18e met handicap +1. Na het voltooien van de opleiding is hij professioneel gaan spelen. Hij speelde o.a. in “The Open”. Met ruim 30 jaar ervaring als PGA Pro, waaronder als Head Pro op high end clubs zoals De Woeste Kop, Vale do Lobo en Palingbeek, heeft hij ervaring in lesgeven op alle niveaus. Hij is class A lid van de Belgische PGA en zal ook toernooien gaan spelen op de Seniors Tour. Hij beschouwt het een eer om deel uit te mogen maken van ons team en kijkt ernaar uit te werken op onze fantastische oefenfaciliteiten.

Max(imiliaan) Verspagen: € 60 per lesuur

Max Verspagen (NL) is net teruggekeerd uit Abu Dhabi, de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten, waar hij de functie als PGA Teaching Professional uitoefende voor Dubai Golf bij de Yas Links Golf Club. Een prachtige golfbaan ontworpen door de legendarische Kyle Phillips. Hij was de enige Nederlandse golfprofessional in het Midden-Oosten en vertegenwoordigde Callaway als Brand Ambassador voor de regio. Naast alle ervaringen in Nederland en België heeft hij deze zomer gewerkt aan een seizoensgebonden teaching project binnen de academy van Costa Navarino te Griekenland. Niet in de laatste plaats om de hoge zomer temperaturen in de Verenigde Arabische Emiraten te mijden. Een van zijn specialiteiten is het bijleren van alle bunker slagen.

Max is zo vrij geweest om enkele promo lespakketten voor te stellen die geldig zijn voor de volgende 6 maanden:
• 2 lesuren (€ 120 pp te betalen) + 30 minuten gratis
• 5 lesuren (€ 300 pp te betalen) + 60 minuten gratis
• 10 lesuren (€ 600 pp te betalen) + 120 minuten gratis
Bovenstaande promo lespakketten zijn van toepassing voor één persoon. Wilt u deze pakketten boeken voor meer dan één persoon, dan komt er een meerprijs bij van € 10 per persoon/per uur. Dit aanbod is geldig tot maximum 4 personen.

Pro Ewout verhuist naar de kust. Zijn samenwerking met de Kempense Golf Club komt daarmee ten einde. Afgesproken is dat hij nog tot eind van dit jaar gemaakte afspraken kan afwerken. Wij adviseren daarom om zo snel mogelijk reeds geboekte en/of betaalde lessen rechtstreeks met Ewout af te werken. Hierbij de dagen dat hij op de Kempense zal zijn als er reservatie aanvragen zijn: 31/10, 7, 21 en 28/11, 5,12 en 19/12. Mocht u afspraken met Ewout hebben over een golfreis, dan dient u die rechtstreeks met hem af te stemmen. Kempense Golf Club heeft daarin geen enkele rol.

 

Meer afbeeldingen
Uitbreiding in team van Professionals: afbeelding 1
Uitbreiding in team van Professionals: afbeelding 2
Share Tweet Share Mail