Shoppen op bestelling


  • Kempense Golf Club
  • 04/Nov/2020

Het onthaal is slechts beperkt open en er mogen maximaal twee personen tegelijkertijd binnen. Het onthaal is telefonisch bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur. Buiten deze openingstijden wordt geen telefoon beantwoord. Reservaties en vragen kunnen gericht worden aan reservatie@kempensegolf.be.

Alhoewel een golfer dat niet direct zal beamen is onze golfshop in de zin van de coronaregels een niet essentiële winkel. En die mogen voorlopig niet open zijn. Wat wel kan is verkoop op bestelling gekoppeld aan een afhaalpunt. Dus als u iets nodig hebt, geef even een seintje vooraf, dan kunnen we dat voor u klaarleggen.

Met de feestdagen in het vooruitzicht willen we onze afhaalservice nog verder uitbreiden. Als u over enig artikel wat uitgebreider geïnformeerd wenst te worden zal ons team voor foto’s daarvan zorgen en die doormailen aan u. Dat kan voor elk onderdeel uit onze golfcollectie: accessoires, trolleys, clubs, golftassen, paraplu’s, kleding, winterlaarzen, ... We laten ze u op aanvraag graag zien, eventueel met aanvullende informatie. En uiteraard kunnen wij zorgen voor de bekende cadeaubonnen. Zowel te gebruiken voor de horeca, ballenkaarten en in de shop. En uiteraard zullen we desgevraagd al uw bestellingen voorzien van een feestelijke verpakking voor de kerstdagen. Daarom steun uw eigen club en shop lokaal.

Share Tweet Share Mail