Opnieuw 18 holes


  • Kempense Golf Club
  • 20/Nov/2020

Waar veel sportverenigingen opnieuw de deuren moesten sluiten na de nieuwe coronamaatregelen, zagen wij de toestroom naar de golfbanen hoog oplopen.

Corona speelt hierin een belangrijke rol. De golfsport blijft namelijk nog prima uit te oefenen, mits het strikt respecteren van de maatregelen. Afstand houden, maximum met 4 personen én in de gezonde buitenlucht. Allemaal condities die passen bij een sport die coronaproof is.

 

Doordat de speeltijd terugloopt wegens de vroege zonsondergang en door de massale reservatie aanvragen, zoals op de meeste golfclubs in België, hebben wij begin november besloten om in het weekend onze baan tijdelijk open te stellen voor onze eigen clubleden en dit uitsluitend voor 9 holes. Op deze manier konden we dubbel zoveel leden in de gelegenheid stellen om daadwerkelijk te kunnen spelen.


Zoals eerder aangekondigd was dit vooralsnog een tijdelijke oplossing om de grootste piek samen door te komen. Intussen kunnen we meedelen dat we vanaf zaterdag 28 november 2020 deze tijdelijke regel zullen opheffen en er vanaf datzelfde weekend wederom 18 holes gespeeld kunnen worden. Bij het reserveren van T-times blijft tot nader bericht de spelregel van toepassing dat er maximaal drie starttijden vooruit gereserveerd mogen worden. Na het spelen van één (of meer) ervan mag steeds opnieuw tot maximaal drie worden bijgeboekt.

Share Tweet Share Mail