Nieuwe richtlijnen na sterke stijging Covid-19 uitbraken


  • Kempense Golf Club
  • 27/Sep/2020
  • Clubnieuws - Kempense Golf Club

Nog niet zo lang geleden informeerden wij u over de laatste wijzigingen in het Park & Play protocol. Helaas zijn we inmiddels door de harde werkelijkheid ingehaald en zijn de maatregelen weer aanzienlijk aangescherpt. Gelukkig mogen we blijven golfen, maar we moeten er samen alles aan doen om dat zo veilig mogelijk te kunnen blijven doen.

Hieronder de Park / Play / Go maatregelen zoals die met ingang van maandag 19 oktober van kracht zijn. De maatregelen gelden vooralsnog in elk geval voor de periode van één maand.

De horeca gaat volledig dicht. Kleedkamers, douches en toiletten zijn niet toegankelijk. De toiletten aan hole 1 en aan de Tee van hole 4 blijven open. We vragen ieders medewerking om deze netjes te houden.

Alle wedstrijden tot 19/11/2020 worden geannuleerd.

Vooraf starttijden reserveren blijft te allen tijde verplicht. Ook de starttijden in de vroege ochtend of in de late namiddag. Het reserveren van T-times kan uitsluitend per mail aan reservatie@kempensegolf.be of telefonisch bij het onthaal tussen 8:30 en 17:00 uur. Reserveren via i-Golf is vooralsnog niet mogelijk. Ook niet voor EDS-kaarten.

Speel zoveel mogelijk met dezelfde flightgenoten.

Niet gereserveerd is niet spelen. Herhaaldelijk spelen zonder reservatie kan tijdelijke schorsing van het speelrecht tot gevolg hebben.

Kom zo kort mogelijk voor uw starttijd naar de golfbaan. Draag direct bij het uitstappen op de parkeerplaats een mondmasker en draag dat ook bij het onthaal in de golfshop, van en naar de driving range (die open blijft) en naar de eerste Tee. Alleen tijdens het spelen mag het mondmasker af.

Golflessen kunnen gewoon doorgaan. Uiteraard dient u wel te reserveren daarvoor.

Respecteer overal de 1,5 meter social distance: op de parking, bij het onthaal in de golfshop, in het overdekte gedeelte naar de start, maar ook op de baan tussen spelers onderling. Vermijd fysiek contact en geef geen handen. Bewaar ook de nodige afstand tussen de flights.

Blijf thuis en meld u tijdig af als u één van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest en/of verhoging (vanaf 38°). Blijf ook thuis als iemand in uw huis koorts of benauwdheidsklachten heeft.

De vlag dient in de hole te blijven en u mag per direct overal plaatsen. Ook in de bunker. Er zijn geen harken.

Ballenwassers en alle faciliteiten voor het reinigen van clubs en ander materiaal worden verwijderd of buiten gebruik gesteld. Neem uw eigen afval mee naar huis. Ook de emmertjes op de driving range worden opnieuw verwijderd. Breng voor de driving range dus uw eigen emmertje of tasje mee voor de oefenballen.

Als de toestand van de baan het toelaat zijn buggy’s toegestaan. Check vanaf 8:30 de baanstatus op de website. Reserveer buggy’s op tijd. Twee personen in één buggy uitsluitend toegestaan indien het huisgenoten betreft. De mobicart is steeds maar voor één keer te reserveren. Hernieuwd reserveren is pas mogelijk na verloop van de eerste reservatie.

Wij zullen er van onze kant alles aan doen om u ondanks de moeilijke periode zo goed mogelijk te ontvangen. Help ons en elkaar door deze lastige periode heen en blijf gezond.

Share Tweet Share Mail