Van Lanschot: sponsor van King & Queen of the Eclectic 2021


  • Kempense Golf Club
  • 03/Jun/2021
  • Clubnieuws - Kempense Golf Club

Wil jij er ook graag bij zijn op de volgende King & Queen of the Eclectic wedstrijd met Van Lanschot als sponsor? Schrijf u dan gezwind in via i-Golf, want op zondag 4 juli is het weer zover!

Van Lanschot als Private Bank is opnieuw exclusief sponsor van het King & Queen of the Eclectic toernooi. Het is een criterium van 4 stableford wedstrijden met een z.g. eclectic telling. Dat betekent dat de einduitslag van deze 4 wedstrijden wordt bepaald door de optelsom van de beste stableford score per hole. Bij 4 gespeelde wedstrijden is de kans op een hoge score uiteraard het grootst, maar om voor het klassement in aanmerking te komen dient een speler niet noodzakelijk alle vier de wedstrijden mee te spelen. Alle scores gemaakt met HCP 26,5 of hoger tellen mee voor de dagprijzen, maar niet voor de King & Queen of the Eclectic. Bij gelijke eindstand wint de speler met de laagste HCP de eclectic.

Zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom voor deelname. De wedstrijdfee bedraagt zoals gebruikelijk € 4 (pp). Daarnaast betalen onze eigen Basic- en Twilight leden ook € 65 (pp) voor de 18 holes greenfee, terwijl niet-leden bijkomend € 75 (pp) greenfee betalen.

Op de finaledag krijgen de beste 30 spelers na 3 wedstrijddagen voorrang tot inschrijving en ontvangt iedere deelnemer ook een leuke Tee-gift.

Kortom, schrijf jullie zeker in via i-Golf want er wacht jullie opnieuw een spannende en sportieve competitie met een prachtige prijzentafel t.w.v. € 750.

Share Tweet Share Mail