Staff gezocht


  • Kempense Golf Club
  • 04/Jun/2021

De Kempense Golf Club werft aan!

Bij de Kempense Golf Club is geen enkele dag hetzelfde en dat maakt een job bij de Kempense Golf Club ook zo interessant.

Sommige dagen ben je volledig in de ban van een golfwedstrijd waarbij m’n allen het event moet ondersteunen en andere dagen staan wij paraat om leden, en niet-leden te woord te staan en te voorzien van alles wat men nodig heeft om hen een fantastische dag te laten beleven.

De Kempense Golf Club is gelegen in een groene rustige omgeving en zeer makkelijk bereikbaar.

Dus bent u op zoek naar een nieuwe baan met voldoende afwisseling, gezellige collega’s en een fantastisch rustige en groene omgeving dan is dit je kans!

Wij zijn op zoek naar:

- Een administratieve duizendpoot

o Als administratief medewerker bij de Kempense Golf Club heb je een uitdagende job in een dynamische omgeving en een leuk team. Je bent de gastvrouw/gastheer voor onze leden en natuurlijk ook voor de bezoekers. Je doet alle voorkomende administratieve taken. Je bent zeer klantvriendelijk en bent bereid om in het weekend te werken indien nodig. Kortom een uitdagende, afwisselende functie in een jong en dynamisch team.

- Kelner

o Om de service naar onze leden alsook de bezoekers van de Kempense Golf Club te verzekeren zijn wij opzoek naar nieuwe collega’s die hen op de gepaste wijze kunnen bedienen. Klantvriendelijkheid dragen wij hoog in het vaandel, waarbij elke gast zich ten allen tijden “thuis” dient te voelen bij ons. Een vlotte bediening tijden wedstrijden, vergaderingen, zakenlunches of gewoon een gezellig drankje na het golfen serveren, zal u steeds met een glimlach uitvoeren. U zal instaan voor het ontvangen van leden en bezoekers, het serveren van dranken en gerechten, barwerkzaamheden, klaarzetten van vergaderruimtes enz… Bent u de gastvrije en goedlachse persoon die wij zoeken, aarzel dan niet om op deze vacature in te gaan.

- Keukenmedewerken

o Voor onze brasserie zoeken wij nog een gemotiveerde keukenmedewerker voor het voorbereiden en afwerken van gerechten. U dient een echte teamspeler te zijn en te kunnen omgaan met drukte zodat alles in goede banen verloopt tijdens een service.
Wil jij ons team komen versterken?

 

Dus herkent u uzelf of iemand anders in een van bovenstaande profielen aarzel dan niet en solliciteert met uw CV en motivatie brief aan
info@kempensegolf.be en hopelijk bent u de persoon die wij zoeken.

 

Share Tweet Share Mail