Informatie lidmaatschap 2023


  • Kempense Golf Club
  • 28/Oct/2022

Een nieuwe ledenstop bij de full member lidmaatschappen heeft zich aangekondigd, dit om onze bestaande leden voldoende speelgelegenheid te kunnen aanbieden.

Doordat elk jaar een aantal leden hun lidmaatschap opzeggen wegens verhuis, ouderdom, gezondheidsredenen, blessures of overige redenen kunnen we in januari 2023 toch een beperkt aantal nieuwe leden welkom heten bij de Kempense Golf Club.

Als u mensen kent die nog lid willen worden, laat hen dan snel contact opnemen met het secretariaat via info@kempensegolf.be.

Daarnaast kan men nog wel lid worden in de golfschool als Basic lid of Twilight lid. Al dan niet in combinatie met een Toptracer lidmaatschap. Toptracer is de nieuwste technologie die golfen toegankelijk en nóg leuker maakt. Bij elke afslagmat hangt een interactief scherm dat alles meet wanneer je een bal slaat, zodat je uw swing met deze gegevens verder kunt verfijnen. Voor het komende jaar is er een leuke aanbieding: betaal in januari het Toptracer lidgeld voor heel 2023 en krijg een gratis ballenkaart t.w.v. € 50.

Mocht u voornemens zijn uw lidmaatschap en/of Toptracer abonnement per 2023 te beëindigen dan verzoeken wij u dringend dat uiterlijk 30/11/2022 per e-mail aan het secretariaat kenbaar te maken omwille van administratieve redenen.

Wegens enorme stijging van de kosten voor energie, grondstoffen en lonen ontkomen ook wij er niet aan om onze lidgelden voor het komende jaar volgens erkende consumptie indexatie formule aan te passen. De erkende consumptie index bedraagt 11,27%, hoewel de directie van de Kempense Golf Club besloten heeft haar lidgelden met 10% te verhogen. Als uitzondering hebben we besloten om geen verhoging toe te passen voor onze jeugdlidmaatschappen tot 21 jaar en voor onze eerste bedrijfsleden.

Op de bijgevoegde prijslijst vindt u de geïndexeerde lidgelden van de Kempense Golf Club die van toepassing zijn per 1/1/2023.

Binnen de Kempense Golf School is dezelfde indexatie toegepast, waarbij het Basic lidmaatschap per 2023 € 225 (pp) bedraagt en het Twilight lidmaatschap € 765 (pp).

Iedereen die golft en bij een club is aangesloten, betaalt bijkomend jaarlijks zijn bijdrage voor een federatiekaart t.w.v. € 60 (pp). Deze kaart is vooreerst uw wereldwijde golfpaspoort en geeft het recht op HCP-registratie. Daaraan is ook een golfverzekering gekoppeld.

Share Tweet Share Mail