Golfbaan enkel toegankelijk voor eigen leden!


  • Kempense Golf Club
  • 01/Apr/2021

Opnieuw heeft het coronavirus de greep op de wereld verstevigd. Na de voorbije winter worden we opnieuw getroffen door striktere, onprettige maatregelen om verdere verspreiding te voorkomen.

Dat is uiteraard geen prettig nieuws. Maar tegelijkertijd moeten we ons realiseren dat onze geliefde golfsport nog steeds één van de weinige sporten is die nog toegestaan zijn. En dat is in de huidige omstandigheden eigenlijk ook nog een privilege. Daar moeten we verantwoord mee omgaan. Zeker met het goede weer dat in aantocht is waardoor het aantal spelers dat naar buiten wil al flink is toegenomen.


Zoals u ook uitgebreid in onze nieuwsbrief van maart kon lezen, stellen wij alles in het werk om onze leden steeds zoveel mogelijkheid speelgelegenheid te bieden.
Daarom heeft de Kempense Golf Club besloten dat starttijden tijdens de “paaspauze” uitsluitend gereserveerd staan voor leden.
Let wel, er zijn 2 uitzonderingen op deze regel:


- Enkel greenfees die reeds lang eerder gereserveerd hadden, zullen nog aanwezig zijn. Nieuwe greenfees worden dus tijdelijk niet toegestaan.
- Voor onze Nederlandse leden die over de grens wonen hebben we een samenwerking met Haviksoord golfclub. (wegens verbod niet essentiële verplaatsingen)


Er zullen wekelijks/maandelijks bepaalde starttijden vast gereserveerd zijn per doelgroep waaraan leden uit die groep steeds kunnen deelnemen. Bijvoorbeeld:


- Elke zaterdag ochtend jeugdlessen van 8:50 – 11:00 (9 holes op hole 10)
- Elke dinsdag Swinging ladies van 10:10 – 11:00 (inschrijven via Willemien Van Der Loop)
- Elke donderdag Senioren (Inschrijven via i-golf)
- Elke 3de vrijdag van de maand dames (Inschrijven via i-golf)
- Elke 2de vrijdag van de maand heren (Inschrijven via i-golf)
- Elke laatste vrijdag van de maand Business (inschrijven via administratie@kempensegolf.be)
- Bijna elke weekend (op zaterdag of zondag) wedstrijd voor alle leden (inschrijven via i-golf)


Wij hopen oprecht jullie op deze manier tegemoet te komen en hopen jullie hiermee ook een aangename “paaspauze” te bezorgen.

Share Tweet Share Mail