Wie wordt kampioen op 9 mei?


  • Kempense Golf Club
  • 23/Apr/2024

Hemelvaartsdag staat bij veel Belgische golfclubs in het teken van de clubkampioenschappen.
Dus begin alvast met trainen en smeer jullie benen maar in, want ook de Kempense Golf Club zal op 9 mei een hele reeks kampioenen kronen. Zo zijn er die dag liefst 3 verschillende wedstrijden voor onze leden van elk spelniveau.

Om te beginnen starten we de ochtend vanaf 8:00 (1ste ronde 18 holes) met het spannende clubkampioenschap volgens strokeplay formule. Maximum HCP 26,4 is vereist om hieraan te kunnen deelnemen. In de namiddag plannen we de 2de ronde van 18 holes vanaf 13:30 aan dezelfde voorwaarden. In totaal wordt het clubkampioenschap dus betwist over 36 holes.

Vervolgens start de Beker van de Kempense met T-times vanaf 9:30, waarbij de wedstrijd wordt gespeeld over 18 holes. Ditmaal in een stableford systeem met als maximum HCP 36.

Tenslotte is er die dag ook de Rabbit wedstrijd voor onze beginnende golfers met HCP 54 – 36,1. Deze 9 holes wedstrijd zal van start gaan vanaf 15:00 in een stableford formule.

Inschrijven kan zoals gebruikelijk via i-Golf, dus wacht niet langer om deze sportieve golfdag mee te beleven!

Speel je liever geen wedstrijden, dan bent u uiteraard ook van harte welkom om mee te komen supporteren. Zodat we er met iedereen een sfeervolle feestdag van kunnen maken

Share Tweet Share Mail